RESINEX nettsiden bruker cookies og lignende teknologier for bedre å forstå hvilke produkter som er av interesse, slik at vi personlig kan gi deg mer detaljert informasjon. Ved å bruke RESINEX nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler Lære mer om informasjonskapsler og hvordan håndtere dem

Teknisk service og bruksområdeutvikling

RESINEX har et team med godt opplærte tekniske ingeniører. De følger alle utviklinger på markedet og hos individuelle leverandører. De gjennomgår jevnlig opplæring og har et nært samarbeid med leverandører.

Kravet om teknisk støtte og bruksområdeutvikling (TS & AD) fra våre kunder øker stadig. Dette skyldes at kravene til ferdige produkter blir høyere og også at enkelte selskaper som er under kostnadspress stoler på kvalitetskunnskapene og erfaringen til RESINEX' TS & AD-team.

Våre leverandører setter også pris på kunnskapen og erfaringen til RESINEX TS & AD-teamet, fordi våre ingeniører er svært tilstedeværende på markedet og har en god oversikt over kundens behov og problemer. Derfor mottar medlemmene i teamet ytterligere opplæring fra våre leverandørers tekniske spesialister.

For å kunne tilfredsstille de fremtidige kravene og utfordingene i markedet, omstrukturerte RESINEX sitt europeiske TS & AD-team for alle de tekniske spesialistene i Resinex.

RESINEX' europeiske TS & AD team er oppbygd av svært erfarne og godt opplærte ingeniører. Teamet består av spesialister for alle viktige bearbeidings- og verktøyteknologier.

De vier tiden og ekspertisen sin til hvert enkelt prosjekt. Takket være den nære kontakten med utviklingsteamet på produksjonsanleggene til Resinex' morselskap Ravago, utvikler TS & AD, skreddersydde blandinger for kundeprosjekter. De involverte produktene er primærblandinger samt resirkulerte blandinger, f.eks. for bilindustrien, eller elektrisitets- og belysningsindustrien.

Prosessen starter med valg av klasse, noe som er avhengig av kundens behov (kravsspesifikasjon, alternativ klasse), og derfra støtter vårt tekniske service-team kundene i deres prosjekter, alt fra produktdesign til formdesign. Sprøytestøpingssimulering med flere Autodesk® MOLDFLOW lisenser, i forskjellige land, er et nyttig verktøy for å få et vellykket prosjekt.

TS & AD-teamet er nært markedet og arbeider på tvers av grenser for å følge utviklingen, testingen og produksjonen i prosjektets standard driftsprosedyre og videre. De bidrar aktivt for å optimere prosessvilkårene på området for å kunne forbedre f.eks. produktkvaliteten eller redusere syklustiden for det ferdige produktet.