RESINEX nettsiden bruker cookies og lignende teknologier for bedre å forstå hvilke produkter som er av interesse, slik at vi personlig kan gi deg mer detaljert informasjon. Ved å bruke RESINEX nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler Lære mer om informasjonskapsler og hvordan håndtere dem

REACH

REACH, den europeiske forskriften for registrering, evaluering og autorisering av kjemikalier og virkningen de har på den fremtidige tilgjengeligheten av kjemikalier, er et svært viktig anliggende for RESINEX Group, våre leverandører og kunder. REACH ble iverksatt 1. juni 2007, med en gradvis implementering i løpet av det neste tiåret. Samarbeid på tvers av alle leverandørkjeder var og vil fortsette å være nødvendig i dag og i fremtiden.

Vår første prioritet var og er å oppfylle våre juridiske forpliktelser under REACH, samt å sikre at tilførselen av materialer til våre kunder ikke forstyrres. Av denne grunnen har RESINEX Group kommunisert intensivt med sine leverandører for å finne ut av deres intensjoner når det gjelder forhåndsregistrering og registrering av substansene som brukes i produksjonen av materialene de leverer til oss. Vi kommer til å fortsette denne evaluleringen for å identifisere en potensiell implikasjon som REACH kan ha på tilgjengeligheten av produkter i vår produktportefølje.

Vennligst last ned de vedlagte oppdaterte dokumentene, som informerer deg om vår faktiske REACH-status.

For ekstra informasjon må kundene gjerne kontakte oss direkte på reach@resinexgroup.com.