RESINEX nettsiden bruker cookies og lignende teknologier for bedre å forstå hvilke produkter som er av interesse, slik at vi personlig kan gi deg mer detaljert informasjon. Ved å bruke RESINEX nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler Lære mer om informasjonskapsler og hvordan håndtere dem

Bærekraft

Vi arver ikke jorden fra våre forfedre; vi låner den fra barna våre.

RESINEX, som en del av RAVAGO Group, er også en del av gruppen for bærekraftsvisjonen. 

Vår ambisjon er å engasjere seg for en bedre og mer bærekraftig verden.

Vi kjenner igjen den egenverdien av kassert plast og gummi og velger å gi dem et nytt liv ved å omdanne dem igjen til verdifulle produkter. Ved å aktivere denne sirkulære økonomien reduserer vi samtidig klimagasser, noe som bidrar til å sikre en trygg og sunn planet for våre neste generasjoner

17 mål for å transformere vår verden

The United Nations 17 Sustainable Development Goals address the global challenges we face. The Goals interconnect and in order to leave no one behind, it is important that we achieve each Goal and target by 2030. 

FNs 17 mål for bærekraftig utvikling adresserer de globale utfordringene vi står overfor. Målene kobles sammen, og for å ikke utelatte noen, er det viktig at vi oppnår hvert mål innen 2030.

RAVAGO Group mener målene for bærekraftig utvikling kan lede oss alle til en bedre verden

Ravago og RESINEX kan være innflytelsesrike på SDG-ene (målene). Bedrifter har en avgjørende rolle å spille for å skape virkningen som er nødvendig for å oppnå dem.

Ravago støtter SDG med flere initiativer, hvorav de individuelle prestasjonene varierer avhengig av Ravagos kapasitet:

  • Fellesskapets bidrag, god helse og velvære
  • Ressurseffektivitet
  • Etisk sysselsetting, topp moderne infrastruktur og kontinuerlig innovasjon
  • Gjenvinning for en bedre verden

Resirkulering for en bedre verden
Recyklace pro lepší svět

RAVAGO Group resirkulerer årlig over 300 000 Ton plast og gummi.

Bare i EU resirkulerer vi 130 000 Ton PP, PE og PS, og bidrar til anslagsvis 100 000 Ton CO2 forhindret fra å bli avgitt,  sammenlignet med produksjonen av nye polymere.

Ravago og Resinex støtter det verdensomspennende Operasjon Clean Sweep®-initiativet. Ved utgangen av 2017 meldte Ravago Group, som medlem av Plastics Europe, seg til dette foretaket på vegne av alle datterselskapene med i Plastics 2030 - PlasticsEurope's «Voluntary Engagement» for å øke sirkulariteten og ressurseffektiviteten

Operation Clean Sweep® (OCS)
Operation Clean Sweep®

  • internasjonalt program for å forhindre tap av plastgranulat (pellets) under håndtering og utslipp av dem til vann/sjø og hav.
  • ble først opprettet av American Chemistry Council (ACC) i USA, deretter utvidet PlasticsEurope lisensen til programmet i Europa

RAVAGO Group er på et oppdrag for å redusere sitt karbonavtrykk ved å øke resirkuleringskapasiteten, kontinuerlig forbedre resirkuleringsteknologien og investere i fornybar energi.