RESINEX nettsiden bruker cookies og lignende teknologier for bedre å forstå hvilke produkter som er av interesse, slik at vi personlig kan gi deg mer detaljert informasjon. Ved å bruke RESINEX nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler Lære mer om informasjonskapsler og hvordan håndtere dem

SURLYN™

Produsent: Dow
Polymertype HPC

Introduksjonen av disse metallkationene gir SURLYN™-ionomerer en rekke spesielle egenskaper som skiller seg ut. SURLYN™ ionomerplast-familien oppnås ved delvis nøytralisering av en syre co-polymer med et metallsalt.

Generell info

Med andre ord er NUCREL™ forløperen eller "basepolymer" som brukes til å produsere SURLYN™-ionomere.

  • Enestående stivhet, klarhet og glans
  • Utmerket motstand mot olje, fett og kjemikalier
  • Lav forseglingsinitieringstemperatur
  • Svært bredt tetningstemperatur vindu
  • Enestående termoformbarhet
  • Utmerket tetning gjennom forurensning
  • God vedheft av aluminiumsfolie
  • Kjøtt/protein vedheft
  • Høy krympeevne
  • Høy punkterings- og ripebestandighet

SURLYN™ ionomere Har vært mye brukt i en rekke mat- og non-food-applikasjoner som

  • Flow-wrap emballasje
  • Kornforinger
  • Medisinsk formingsnett
  • Kjøttemballasje
  • Vakuum skin emballasje (VSP)
  • Krympeposer (BSB)
  • Detaljhandels folie og stretchemballasje

Videre er SURLYN™ ionomerer egnet for ulike prosesseringsmetoder som f.eks.

  • Blåst og støpt filmer
  • Ekstrusjonsbelegging
  • Laminering

De mest populære SURLYN™-karakterene er

  • SURLYN™ 1601 og SURLYN™ 1652 som varmeforseglingslag gir kjøtt vedheft/-affinitet, god forsegling gjennom forurensning, forbedrer formingsegenskaper og forbedrer krymping for påføring som HFFS, VSP, BSB, for emballasje av bearbeidet kjøtt og ost, og for kornforinger.
  • SURLYN™ 1652 og/eller SURLYN™ 1605 som et forseglingslag gir direkte binding til aluminiumsfolie, olje, fett og alkoholbarriere, samt god motstand mot riper og slitasje i poser, pinnepakker og komposittbokser for supper, snacks, pulverkaffe, potetgull og pharma-emballasje.
  • SURLYN™ 1705 og/eller SURLYN™ 1857 for vedheft eller forsegling på glass og keramikk i yoghurt-, dessert- og påleggspakninger.

Contact_form