RESINEX nettsiden bruker cookies og lignende teknologier for bedre å forstå hvilke produkter som er av interesse, slik at vi personlig kan gi deg mer detaljert informasjon. Ved å bruke RESINEX nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler Lære mer om informasjonskapsler og hvordan håndtere dem

MyResinex – ny kundeportal

I dagens høye forretningstempo er det viktig at informasjon er lett tilgjengelig.

Med dette i bakhodet har Resinex utviklet en ny kundeportal - MyResinex.

MyResinex vil gjøre det enklere for deg å finne informasjon om dine bestillinger, dokumenter, materialer osv., noe som gjør at du vil ha tilgang til informasjonen hele døgnet!

MyResinex tilbyr:

  • Mulighet for å sjekke ordre- og leveringsstatus
  • Umiddelbar tilgang til alle dokumenter du trenger (TDS, MSDS, RIS, FCA, etc.)
  • Informasjon om tidligere kjøpte materialer
  • Mulighet til å bla gjennom hele produktporteføljen vår og bruke filtrene for å hjelpe deg med å velge den best passende kvaliteten for din applikasjon

Under Mine bestillinger kan du se og følge bestillingene dine. All ordreinformasjon som ordrestatus, mengde, produktinformasjon, etc. vil være tilgjengelig. Hvis prisen er satt, vil denne også vises. I tillegg finner du også COA og fakturaer knyttet til hver ordre. Å ha alle bestillingene på ett sted hjelper deg med å planlegge for fremtidige bestillinger.

Du kan også se alle produktene du kjøper eller har kjøpt før.

Mer detaljert informasjon som tekniske eller mekaniske egenskaper til produkter er også beskrevet, samt alle typer dokumenter som TDS, MSDS, m.m.

Dersom et dokument mangler kan en forespørsel enkelt sendes og du får beskjed når dette er lagt til.

I tillegg til dine produkter har du også mulighet til å søke blant hele Resinex-porteføljen for å finne et produkt som passer dine behov.

Vi vil jevnlig legge til nye funksjoner til MyResinex-portalen for å gjøre kundeopplevelsen vår enda bedre.

 

Vil du bli med på MyResinex-portalen?

Kontakt din Resinex-kontakt og send navn og e-postadresse, samt informasjon om noen kollegaer trenger tilgang eller send en e-post til support.no@resinex.com ,med informasjonen ovenfor. Salgsteamet vårt vil sende deg en invitasjon til å fullføre registreringen.