RESINEX nettsiden bruker cookies og lignende teknologier for bedre å forstå hvilke produkter som er av interesse, slik at vi personlig kan gi deg mer detaljert informasjon. Ved å bruke RESINEX nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler Lære mer om informasjonskapsler og hvordan håndtere dem

Tjenester

Polymersalg

RESINEX er en ledende leverandør av polymere for rotasjonsstøpingsindustrien, og tilbyr naturlige varemerkede polymere fra sin partner Dow Chemicals og deres egen serie med naturlig, svart og farget harpiks. I tillegg tilbyr vi en rekke spesialpolymere, som halvledende, skummende PE og flammehemmere. Våre teknikere har også skapt en rekke spesialeffekt-polymere. Basert på standard RX-varemerkematerialer, hjelper disse effektene kundene med å skille seg ut fra sine konkurrenter.

Vennligst ta en titt på vår produkt-side for ytterligere informasjon.

Fargematching

Fargede produkter utgjør en stor del av vår produktportefølje, så fargematching og -kontroll er en hyppig brukt tjeneste av våre kunder. Vårt team av ekspertkolorister kan levere en rekke blandinger, basert på f.eks. godkjenningskrav, tungmetall-innhold og kostnad. Våre kolorister kan lage gjentatte fargeblandinger som er nøyaktig tilpasset dine behov.

Lagring

Vi har et alleuropeisk distribusjonsnettverk basert på flere hovedproduksjons- og lagerområder. Kombinert med vårt betydelige lagerhold og engasjerte logistikkteam, finner vil løsningene på dine logistikkproblemer.

Tollprosessering

I samarbeid med vårt morselskap Ravago, bruker vi våre produksjonsanlegg i Belgia til vår egen produksjon og til tollproduksjon. Fordi vi har stor kapasitet, kan vi tilby en pålitelig, fleksibel og effektiv tollbearbeidingstjeneste. Ravago har over 45 års erfaring i tollbearbeidingsindustrien og har tilbudt tollbearbeidingstjenester innen rotostøping siden 1994. Ravago tilbyr tollfargeblanding, tørrblanding og omgivende pulveriseringstjenester, og er utstyrt for å håndtere alt fra små til store ordrer.