RESINEX nettsiden bruker cookies og lignende teknologier for bedre å forstå hvilke produkter som er av interesse, slik at vi personlig kan gi deg mer detaljert informasjon. Ved å bruke RESINEX nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler Lære mer om informasjonskapsler og hvordan håndtere dem

Anlegg

Alle våre anlegg eies og administreres av vårt morselskap Ravago. Ravago er det ledende selskapet i Europa innen plastblanding og -resirkulering, med et globalt salg av plastblandingsprodukter på over 500 000 MT i året, og totale globale salg på over 3,7 millioner MT i året. Ravago har over 45 års erfaring innen materialebearbeiding, og var involvert i oppstarten av tollpulverisering ved vårt anlegg i Beerse i Belgia. Mellom 1994 og 2001, tilegnet vi oss verdifull bearbeidingserfaring innen pulverisering, og kombinert med Ravagos 45-årige erfaring i plastblanding, var det et perfekt samarbeid om designen og administrasjonen av vårt planlagte rotasjonsstøpingsanlegg.

I 2001 åpnet vi vårt toppmoderne anlegg i Arendonk, Belgia med en startkapasitet på over 20 000 MT per år. Opprinnelig startet vi med pulverisering av naturharpiks og la raskt til ekstruderings- og blandingskapasiteter for å utfylle vår voksende produktportefølje.

Siden 2001 har kapasiteten blitt utvidet for å tilfredsstille det voksende behovet, og vi har fortsatt å utvikle nye og unike bearbeidingsteknikker og maskinmodifikasjoner for å kunne maksimere produksjonseffektiviteten og redusere kostnaden. Vi bruker selvfølgelig spesialutstyr for svarte, naturlige og fargede materialer, for å hindre krysskontaminering, og vi tester materialene våre nøye for å sikre at vi oppfyller de aller høyeste standardene.

Som Europas største resirkulasjons- og blandingsselskap av av plast og gummi, kan du stole på at vi er miljøvennlige. Vi bruker den nyeste teknologien for å redusere energiforbruk, moderne luftfiltrering for å redusere støvforurensning, og vi resirkulerer selvfølgelig all emballasje. Med over 2000 MT silokapasitet, og mulighet til å håndtere både pulver og granulat, er vi alltid bevisst på vår emballasjebruk. Vi kan levere i store volum, store sekker eller sekker på 20/25 kg, og ved å bruke et automatisert FFS-sekkessystem, reduserer vi veiingsunøyaktigheter og avfall ved å forbedre kvaliteten på emballasjen vi bruker på produktene våre.

Ved vår tekniske rotostøpingssenter i Arendonk, har vi en rotostøpingsmaskin som kan simulere rotostøpingsprosessen under mange forskjellige forhold. I tillegg har vi en liten pulveriserer i laboratoriumsskala, noe som betyr at vi kan produsere små prøver for laboratoriumsanalyse, eller til kundene. Vi kan også teste mange andre aspekter ved våre materialer (tetthet, MFI, strekkstyrke, ESCR etc), kvalitets- og produksjonskontroll.