RESINEX nettsiden bruker cookies og lignende teknologier for bedre å forstå hvilke produkter som er av interesse, slik at vi personlig kan gi deg mer detaljert informasjon. Ved å bruke RESINEX nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler Lære mer om informasjonskapsler og hvordan håndtere dem

Polymer-blanding... Primære og resirkulerte blandinger av industrikvalitet.

Økte økonomiske og miljømessige krav har ført til at samfunnet og industrien tenker på plast som brukes i emballering og produksjon på en annen måte.

Avhengig av kravene til delen og dens bruk, har bearbeidere og sluttbrukere nå et bredt utvalg av materialer basert på kostnad og adferd og deres miljømessige egenskaper (dvs. innholdet i det resirkulerte materialet).

Resinex tilbyr en rekke konstruksjonsblandinger, alt fra varemerkede primærråvarer og industriblandinger til resirkulerte blandinger, fra vår morselskap Ravago, den største uavhengige plastprodusenten i Europa, med en kapasitet på > 450 kt .

Primærblandinger egner seg for viktige bruksområder med høye tekniske krav, og produsert av primærpolymere og fyllere for å oppnå det beste innen estetikk og tekniske egenskaper, med relativt stramme spesifikasjonstoleranser.  Skreddersydde primærblandinger som er spesielt egnet til å oppfylle plastdelens krav.

Resirkulerte blandinger kan brukes i produksjon av plastdeler med lavere spesifikasjon der prisen er ytterst viktig, og produseres av kassert plast fra industri og forbruk, og har en bredere toleranse for polymer-råmaterialer.

Blandinger av industrikvalitet bygger en bro mellom primære og resirkulerte materialer.

De brukes vanligvis på krevende, ikke-estetiske bruksområder, eller til produksjon av støping til generelle formål som krever gode mekaniske egenskaper og der estetikk ikke er så viktig.

Blandinger av industrikvalitet fra Ravago er et svært interessant alternativ til primærblandinger for bil-, møbel-, håndverktøy-, elektrisitets- og belysningsindustrien, etc.

Blandinger av industriell kvalitet er mer miljøvennlige fordi de begrenser produksjonen av CO2 i forbindelse med produksjonen av primærpolymere, og har også en lavere pris.

De produseres vanligvis av en blanding av primære og kasserte råmaterialer fra industrielle polymere. Disse oppskriftene kan også modifiseres og skreddersys for å optimere kostnaden, selv på bruksområder der god estetikk og mekaniske egenskaper er nødvendig.

Som et ledende europeisk resirkulerings- og blandingsselskap, har Ravago kombinert kunnskapen om resirkulering og blanding av plast, og investert betydelige ressurser i produksjonen av industriblandinger. Denne kombinasjonen av ekspertise førte til en rekke konstruksjonsblandinger av høyt nivå som kan tilføre verdi til alle typer industri.

Ravago-gruppens blandinger av industrikvalitet er en rekke konstruksjonsblandinger som er tilgjengelig for bruksområder med høye krav til mekaniske egenskaper.

Takket være deres gode mekaniske og fysiske egenskaper, enkle bearbeiding og attraktive pris, kan Ravagos konstruksjonsblandinger av industrikvalitet brukes på en rekke forskjellige bruksområder.

  • Elektroniske deler
  • Bruksområder for bygg
  • Husholdningsapparater
  • Bruksområder for bil.

Som ekspert i blanding av forskjellige typer polymere, har Ravago Group utviklet en lang rekke blandinger av industrikvalitet.

Følgende polymere er tilgjengelige:

Ravagos serie med blandinger av industrikvalitet er hovedsakelig tilgjengelig i svarte og mørke farger. Primærblandinger er tilgjengelige i alle mulige farger.