RESINEX nettsiden bruker cookies og lignende teknologier for bedre å forstå hvilke produkter som er av interesse, slik at vi personlig kan gi deg mer detaljert informasjon. Ved å bruke RESINEX nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler Lære mer om informasjonskapsler og hvordan håndtere dem

Bilindustrien

Resinex Group har et engasjert team med profesjonelle ansatte som samarbeider med OEMs, Tiers, samt andre støpere om bilutviklinger og prosjekter.

Resinex er den foretrukne partneren for selskap i bilsektoren, takket være vår tekniske ekspertise, pålitelige logistikktjeneste og brede portefølje med polymere for bruk i bilindustrien.

Resinex-teamet kan hjelpe med mange av dagens utfordringer i bilindustrien, som for eksempel:

  • Produksjon av sikrere biler
  • Spesifikke kundebehov
  • Strengere standarder og forskrifter
  • Et behov for mer økonomiske løsninger
  • CO2 utslippsreduksjon

I den brede Resinex-porteføljen kan vi spesifikt utpeke følgende polymere for bruk til biler:

Egenskapoppsummering for valgte polymere:

Talkumfylt polypropylenharpiks, som INSPIRE™ TF1500 ESU and TF1305 ESU, er designet for umalte, innvendige pyntedeler og har en førsteklasses ripefasthet og optimerte talkumnivåer, noe som resulterer i lavere tetthet og vekt.

VELVEX™ -forsterkede elastomere, for umalte, innvendige pyntedetaljer, gir bedre ripe- og skadefasthet, og en jevnere, lavere glans enn etablerte materialer som de fleste talkumfylte PP-, PA/ABS- eller ABS-produkter.

MAGNUM™ 3416SC og MAGNUM™ 3616 er anerkjent som den foretrukne ABS-harpiksen med resistans mot høy varme. Disse markedsledende harpiksene muliggjør produksjon av interiørdeler med utmerket varmeresistans og dimensjonell stabilitet.

MAGNUM™ 3904 har spesielt høy slagfasthet, og brukes i slagfaste deler. Alle MAGNUM™ ABS-klasser har utmerket termisk stabilitet i løpet av bearbeidingen, noe som gir svært lite lukt og lavt karbonutslipp.

For luksuskjøretøy med økte krav til lav temperatur-resistans, tilbyr Resinex PC/ABS PULSE™ tekniske harpikser av Trinseo, som PULSE™ A35-105, PULSE™ A35-110 for høy temperaturresistans, eller den nylig utviklede PULSE™ GX50.

Scolefin® PP-blandinger er primærblandinger basert på PP-homopolymere, samt kopolymere. De brukes på en rekke områder innen bilindustrien, og får et stadig bedre rykte på seg for sin høye kvalitet og konkurransedyktige pris.

Blandinger av industrikvalitet og resirkulert Mafill® PP, Mablex® PC/ABS, Ravamid® PA av høy kvalitet, og andre blandinger fra produksjonen til vår morselskap Ravago, er ikke bare svært økonomiske, men også en miljøvennlig løsning for mange bruksområder innen bilindustrien.